Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Deputy Director of Town Planning, (UD&PA) & Member Secretary, Champhai Town Planning & Development Committee, Urban Dev. & Poverty Alleviation Deptt. Ralthuama Ralte chuan Chairman leh Law & Judicial Minister TJ Lalnuntluanga ruahman angin, karleh Thawhlehni khian Champhai Town Planning & Development Committee thutkhawm a ko.
Champhai Town Planning & Development Committee thutkhawm hi karleh Thawhlehni chawhma dar 10:00 atanga Champhai DC Conference Hall-a neih turin koh a ni a. Champhai Master Plan, 2041 buastaih mek chungchang leh a kaihhnawih hrang hrangte sawiho leh rel a ni dawn a.
He committee-ah hian Champhai South bialtu MLA chu chairman niin, Champhai DC chu Vice Chairman a ni a. Joint Director, Town Planning, Aizawl chu ex-offico member a ni a. Member te chu – DUDO Champhai;
Champhai Town VCP zawng zawng; SE, P&E Champhai; SE, PHED Champhai; EE, PWD Champhai; Champhai atangin DTO, DEO, DFO, Settlement Officer, DSYSO, CMO, DAO, DHO, EE, I&WR Champhai te an ni a.
Geologist Junior, Geology & Mineral Resources Department, Aizawl bakah Champhai atangin YMA Sub-Hqrs Champhai leh MJA Champhai District aiawh leh DIPRO aiawh te chu member an ni a. Prominent Citizen atangin – R.Thangseia, Bethel Veng; PC Zohlira, Vengthlang; Lalsanglura
Zote, Bethel veng leh David Thangluaia, Kahrawt te chu member an ni.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More