ICDS Project hnuaiah Champhai in Best Team Award dawng

Social Welfare Minister Dr. K.Beichhua chuan Poshan Abhiyaan hnuaia Aganwadi Worker, Aganwadi Helper, ASHA, ANM/Health Worker leh Lady Supervisor hnathawk tha te hnenah lawmman a hlan a. Tunlai boruakah inkohkhawm a remchan loh avangin biakhmuhtheihna kaltlangin hun hman a ni.
ICDS Project tin atangin ‘Best Team’ pakhat zel thlan chhuah an ni. Best Team Award dawngte chu- Aibawk, Darlawn, Phullen, Thingsulthliah, Champhai, Khawbung, Khawzawl, Ngopa, Bilkhawthlir, Thingdawl, Reiek, W.Phaileng, Zawlnuam, E.Lungdar, Serchhip, Bunghmun, Hnahthial, Lunglei, Lungsen, S.Bungtlang, Chawngte, Lawngtlai, Sangau, Siaha, Tuipang, Tlangnuam, Aizawl Urban te an ni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More